Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Τελικά πότε θα ανοίξουν τα σχολεία;

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας τα σχολεία δε θα ανοίξουν 11/9 αλλά 9/9 τα δημοτικά,κατά πάσα πιθανότητα να ανοίξουν την ίδια μέρα τα γυμνάσια & τα λύκεια.Βέβαια,οι καθηγητές θα ξεκινήσουν απεργίες για τις νέες αλλαγές στο λύκειο αλλά & για τα θέματα που μας απασχολούν τον τελευταίο καιρό όπως η κάλυψη κενών θέσεων που ακόμα δεν έχει γίνει & η απομάκρυνση κάποιων από τα σχολεία.
Κάποια σχολεία ή σταθμοί ακόμα δε ξέρουν πότε θα ξεκινήσουν είτε λόγω των απεργειών είτε λόγω έλλειψης αίθουσας είτε λόγω έλλειψης βιβλίων.
Το σίγουρο είναι ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας γιατί ακόμα δε ξέρουμε τι αποφάσεις θα πάρουν για το νέο λύκειο μιας & τώρα θα το συζητήσουν & επίσης δεν γνωρίζουμε ακόμα για το πότε θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά.
Το καλύτερο θα ήταν ....όσο πιο νωρίς...τόσο πιο καλά & αυτό γιατί με τις πανελλήνιες στην Α-Β-Γ Λυκείου κ η 4η φορά θα είναι κάτι καινούριο για εμάς για τους καθηγητές μιας & δεν ξέρουμε πως θα είναι το νέο σύστημα.
Υπομονή μέχρι 31/8 που ελπίζουμε να μας έχουν λύσει όλες τις απορίες οι αρμόδιοι του Υπουργείου Παιδείας ( ίσως & μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου )
Φιλικά,
Πέννυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου