Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σωστή εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας έχει την ίδια διαδικασία με την εκμάθησης της Νεοελληνικής ή των Αρχαίων ή των Λατινικών. Καταρχήν ξεκινάμε με το αλφάβητο & την προφορά,μαθαίνουμε πως τονίζονται οι λέξεις για να μπορέσουμε να τις εκφέρουμε σωστά. Το σωστό λεξιλόγιο,η σύνταξη & η γραμματική είναι αυτά που παίζουν μεγάλο ρόλο τόσο στον προφορικό,όσο & στον γραπτό λόγο. Όπως λέω & στην Έκθεση προσπαθούμε να γράφουμε σωστά & όχι όπως μιλάμε,επίσης καλό θα είναι σε ένα τετράδιο στην αρχή να γράφουμε συχνά λέξεις,να κλίνουμε ρήματα,ουσιαστικά,να προσπαθούμε να μεταφράζουμε κείμενα.
Δεν είναι δύσκολο απλά θέλει πολύ δουλειά για να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο & να πάρουμε τα πτυχία που θέλουμε.
Όπως ξέρουμε τα πτυχία των ξένων γλωσσών ήταν ανέκαθεν προσόν για ένα βιογραφικό μιας & οι εργοδότες σε όλες τις χώρες ζητάνε να γνωρίζουμε πολύ καλά Αγγλικά & αν ξέρουμε & ακόμα μια γλώσσα ακόμα καλύτερα & για εμάς.
Τα αγγλικά είναι η 1η  γλώσσα παγκοσμιώς & μετά έρχονται τα κινέζικα,ρώσικα & γερμανικά όπου κυριαρχούν μετά το ξέσπασμα της οικονονικής κρίσης.
Ξεκινήστε τα παιδιά σας από μικρή ηλικία τα αγγλικά & αν θέλετε & μια 2η ξένη γλώσσα, ώστε στο Γυμνάσιο να πάρουν τα πρώτα τους πτυχία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα Αγγλικά & τα Γερμανικά μη διστάσετε να με ρωτήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου